Opdateringer på bloggen:
Foto album opdateret 13-4-2019 med. Spætmejse ----- Ny video på YouTube. Perleugle ----- 151 Årsarter fugle pr. 9-4- 2019 ----- 406 fuglearter set i Danmark
Tirsdag den 31 august

Til sildefrokost i sommerhus på Larses Toft, Rindby Fanø, pludselig sad der et ordensbånd på det sortmalede sommerhus foto herunder.Lørdag den 28 august

En smuttur til Sneum digesø. Ikke den store forskel fra de forrige gange hvad fuglene angår. Jeg holder på rampen og kigger ud over søen pludselig ser jeg noget mørkt komme op over overfladen får den hurtig i kikkerten, en ODDER og væk er den igen. Jeg ser den jagende ODDER mange gange og får også et rimeligt foto af dyret se herunder. Det må være et kanon obs. for lokaliteten, det er ihvertfald første gang jeg ser ODDER i Sneum.

Billedet er taget oppe fra rampen

Fredag den 27 august

Jeg kom forbi Lucerne markerne omme i Kjelst og kunne straks se at der var rigtig mange sommerfugle på blomsterne. Tanken gik tilbage til sidste år hvor den sjældne Orange Høsommerfugl optrådte i tocifret antal (mener det var 10 jeg så en enkelt dag) og vi Erik Overlund kom til på cykel og PPO scannede marken igennem og sørme om vi ikke fandt 2 af slagsen iblandt 300 Dagpåfugleøjer, 15 Tidselsommerfugle, 100 Nældens Takvinge, 100 Kålsommerfugle, 5 Admiraler og 10 Citronsommerfugle.

Orange Høsommerfugl i Kjelst
Overflyvende Skestorke i Kjelst

Torsdag den 26 august


Fiil Sø på vej tilbage som et af Danmarks bedste fugleområder


Onsdag den 25 august

Dogmefoto af Odinshønsene i Sneum Digesø, her i en stiv kuling.
Dagens obs.
Skestork over klæggraven ved Kammerslusen.
Sortklire med Hættemåger på Ribe holme
Stor Regnspove over Sneum enge
Der var rigtig mange fugle på Ribe holme i dag
Rørhøg ♀ over Sneum enge
Brushanerne stod tæt på Ribe holme
Meget tæt
Skestorke fou. klæggraven ved Kammerslusen.

Tirsdag den 24 august

Vadefugle på Børsmose strand i dag

Dagens obs. Jeg havde håbet på mere.

Mandag den 23 augustDet helt fantastiske er sket FIIL SØ bliver ført tilbage til naturen igen læs mere her og her godt vi har Aage Jensen´s fonde. Det bliver forrygende og komme derom og se på fugle igen
-------------------------------

Dagens obs i Sneum i øsende regnvejr.

Fredag den 20 august

Opdatering af danske fuglekiggere 2 øverste foto se mere
------------------------------

Skovflåt Da jeg skulle til køjs i aftes syntes jeg der var noget underligt sviende på låret og ved nærmere eftersyn sad der sådan en karl og sugede løs, det er det der sker når man opholder sig derude.

Torsdag den 19 august

Kørte efter Hærfugl i Rovsthøje, men efter 2 timer og fuglen stadig var negativ forlod jeg lokaliteten som iøvrigt kunne vise Grå Fluesnapper 6 (yngelpleje i form af ungefodring)

Grå Fluesnapper 2 foto fra Rovsthøje


Tirsdag den 17 august

Se en ung Skestork fouragerende Varde åens udløb i dag

og her et udpluk af en flok på 46 Skestorke
3 foto af Skestorkene ved Varde åens udløb,Ho Bugt i dag. Bemærk den store mængde af fugle i baggrunden.Se min video af White-winged Woodpecker from Turenga-skoven, Kasakhstan.

Mandag den 16 august


Uha,Uha Sortterne med hvid gump lige da jeg så den var tankerne på Hvidvinget Terne
Dværgryle her med bekkasiner og st præstekrave
1k Lille Præstekrave
Sivsangeren opholdt sig i Regnfan, virkede som om den ikke anede hvad tiden skulle gå med.
Brushane.

Fredag den 6 august

Sad ved Darum sluse i et par timer i eftermiddags, et forsøg på en Vandsanger men men, jeg forsøgte med lidt play back og i den forbindelse så jeg også en Acrocephalus sanger i hurtig glimt med øjenstribe mon ikke det var en Sivsanger? På forlandet stod der rigtig mange Viber og Hjejler ellers var det de sædvanlige vadere som ses dernede.

Storspover

Onsdag den 4 august

Sommeren er ved at gå på hæld så jeg må have gang i fuglekiggeriet igen. Noget nyt for mig fremover er at jeg er holdt op med at køre langt efter sjældne fugle. Jeg nøjes med min egen region. Har indset at der ikke er en videre stor fornøjelse ved det.

Jeg var ved Fovrfeld bækkens udløb på cykel et par timer i dag. En ad. Sorthovedet Måge i kraftig fældning stod iblandt de sædvanlige mågearter, Splitterne 4, Fjordterne 2, Mudderklirer 5, Stenvender 2, Rødben 30, Lille Kobbersneppe 35, Stor Præstekrave 1, Strandskade 10, Vibe 2, Stenpikker 2, Engpiber 4, Tornirisk 6, Gulspurv 1, Hvid Vipstjert 3 som virkede meget urolige og ganske rigtig der sad en Spurvehøg meget tæt på, Landsvaler 15, Bysvale 1, Sanglærke 2.

Sorthovedet Måge her jaget op af prøv og gæt ja rigtig en hund igen igen